Buildings

REKORD GUME

Pneumatici brenda "REKORD" stvoreni su sa idealnim odnosom kvaliteta i produktivnosti. Superiorni inženjering i prefinjeni dizajn rezultiraju poboljšanom vučom, malim zbijanjem tla, poboljšanom nosivošću i dužim vremenskim otporom na habanje. Ove inovacije ne samo da nude izuzetno visoke performanse, štede nam vreme, gorivo i novac. REKORD gume su investicija koja donosi maksimalnu vrednost.

Ušteda goriva
Vrhunska vuča postignuta odličnim samočišćenjem dezena omogućava nam bolje prijanjanje na podlogu, štednju novca i goriva.

Ušteda vremena
Poljoprivredni pneumatici brenda "REKORD" razvijeni su sa idejom poboljšanja pozitivnih efekata u poljoprivredi. Odlična vuča i samočišćenje u kombinaciji sa mogućnošću nošenja težih oruđa i većeg opterećenja, rezultira značajnim dobitkom u vremenu. Pneumatici sa oznakom A6 brzine vam omogućuju vožnju na putu brzinama do 30km/h, što doprinosi još većoj uštedi vremena.

Izuzetna upravljivost na putu i udobnost
Zahvaljujući optimizovanom dizajnu krampona i protektora, Rekord gume daju maksimalnu vuču u polju i bolje rukovanje na putu. Možete biti sigurni u vrlo precizno upravljanje i kočenje. Rekonstruisani slojevi pneumatika nude poboljšane karakteristike prigušenja, doprinoseći udobnijoj vožnji bez vibracija i buke na putu. Sve modifikacije na pneumaticima uradjene su sa ciljem pružanja zadovoljstva krajnjem korisniku.

Nisko sabijanje tla
Kvalitetni ingradijenti u gumama brenda "REKORD" sa boljim svojstvima savijanja, rezultira većim otiskom i smanjenjem pritiska u kontaktnom području sa zemljom. Nisko sabijanje tla rezultira većim i višim usevima i prinosom, što direktno doprinosi većem profitu.

Zaštita bilja
Pneumatici "REKORD" imaju široku paletu proizvoda, prilagođenu svakoj biljnoj sorti. Gume su dizajnirane tako da izbegavaju oštećenja na usevima i njihovim korenima, a istovremeno su dovoljno jake da se nose sa najtežim teretima.

Dug život
Optimizovane smeše i jedinstvena konstrukcija guma, u funkciji zadatka koji treba izvršiti, čine gume brenda "REKORD" izuzetno izdržljivim, tako da traju znatno duži period. Ravniji i širi kramponi u kombinaciji sa optimizovanim dezenom, dovode do ravnomernog pritiska na radnu površinu, kako na terenu tako i tokom distribucije na putu. Sve ovo rezultira ravnomernim habanjem i produženim vekom trajanja guma. "REKORD" proizvodi nastavljaju sa radom i eksploatacijom, čak i kada su napola istrošeni.

Velika nosivost
Čvrsti i dobro projektovani slojevi karkasa, omogućuju da se ovi pneumatici nose sa najvećim opterećenjima bez ugrožavanja brzine rada. Odabrani opseg obrazaca sa poboljšanim karakteristikama fleksibilnosti i dodatnog opterećenja, razvijene su kako bi se ispunili visoki zahtevi eksploatacije iz oblasti posebne poljoprivredne-primene.

Samo-čišćenje
Dobro samočišćenje dezena guma poboljšava vuču i smanjuje klizanje gume.
Jedinstvena tehnologija gazećeg dela doprinosi boljem samočišćenju šablona. Specialno oblikovani kramponi dodatno poboljšavaju vučna svojstva, štedeći vreme, gorivo i gornje slojeve zemlje.